WOW0821240209BLCLJLLLML

Ontmoet de legende Kevin Levrone

Kevin Levrone | Nutrition Maniacs

Atijd al Kevin Levrone willen ontmoeten en weten hoe hij aan dit lichaam komt en zijn geweldige prestaties heeft bereikt (en nog steeds bereikt)? Dan is dit je kans. Nutirion Maniacs haalt Kevin Levrone in november naar Nederland!

Kevin Levrone bezoekt de volgende locaties:

17 november William Bonac Classic Amsterdam, Theater Amsterdam 
18 november Muscle Factory Rotterdam, Bezoek website 
19 november Sportcentrum Body 4 All Gym, Assen 

Tijdens deze bezoeken vertelt hij over hoe hij zo ver is gekomen en geeft hij tips en belangrijke informatie. Ook is er de gelegenheid om vragen aan Kevin te stellen.

En uiteraard vertelt hij alles over zijn eigen nieuwe lijn sportvoedingssupplementen Kevin Levrone Signature Series Back In Black.

Naast bovenstaande locaties zal Kevin Levrone van 17 tot en met 19 november enkele "surpise visits" aan sportscholen uitvoeren. WIl je dat dit op jouw sportschool is? Dan kun je hiervoor het volgende doen:

  • --> Like onze Facebookpagina.
  • --> Deel het bericht over de Verrassingsbezoeken van Kevin Levrone.
  • --> Tag in dit bericht jouw sportschool en laat ons weten waarom Kevin Levrone juist die sportschool een bezoek moet brengen.

Enkele dagen voor het verrassingsbezoek neemt Nutrition Maniacs contact op met de sportscholen die in aanmerking komen voor een Surprise Visit.

 Kevin Levrone Nederlandse Tour | Nutrition Maniacs

Toegevoegd aan uw winkelwagen!