Afvallen - Nutrition Maniacs

Afvallen

Fat Loss

Fat Loss // Afvallen

Of je nou veel kilo’s kwijt wil of nét een beetje vet wil verliezen, afvallen kan zowel fysiek als mentaal heel lastig zijn. Nutrition Maniacs begrijpt dus dat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken en heeft een paar producten die je kunnen helpen op een rijtje gezet!

Groene thee

Groene thee kan een wonderdrankje zijn als je een klein beetje vet kwijt wil raken. Het stofje ECGC in groene thee kan je vetverbranding met wel 33% verhogen.

Wei-eiwit

Naast dat wei-eiwitpoeder je ondersteunt bij het opbouwen van spieren, kan het je ook helpen vet te verliezen! Een Amerikaanse experiment heeft aangetoond dat mensen die dagelijks een wei-eiwitshake dronken gemiddeld vijf kilo afvielen. Hoe? Aan de ene kant zorgen eiwitrijke producten ervoor dat je minder honger hebt. Aan de andere kant helpt het bij de opbouw van spieren. Spieren hebben een hogere stofwisseling dan vet, dus als je meer spieren hebt, gaat je totale verbranding in je lichaam omhoog! Let op, ga wel voor wei, want dit effect werd niet gevonden bij mensen die soja-eiwitshakes dronken!

Cafeïne

Cafeïne stimuleert het vrijgeven van stoffen in je lichaam, waaronder vetmoleculen, die vervolgens gebruikt kunnen worden voor energie. Zo kan cafeïne je helpen om op het juiste gewicht te blijven of nét dat laatste beetje vet kwijt te raken. Let op: teveel cafeïne (meer dan 0.4 gram per dag) geeft nadelige effecten, zoals angst en overgevoeligheid voor insuline, dat juist kan zorgen voor gewichtstoename.

Glutamine

Glutamine is een aminozuur dat belangrijk is voor eiwitsynthese. Maar daarnaast beïnvloedt het ook de glucoselevels in je bloed: het stabiliseert je bloedsuiker. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die enkele weken glutaminesupplementen namen, zonder verder iets aan hun dieet te veranderen, binnen een paar weken afvielen.

X

1 nieuwe item is toegevoegd aan je winkelmand

Scitec Caffeine 100 caps
Aantal: 1
Totaal 7.90

Frequently bought with Scitec Caffeine 100 caps


Scitec Nutrition Whey Protein Professional

23.9049.90
Wissen
Meer bekijken

Kevin Levrone Multi vitamins Armour

24.90
Meer bekijken

Kevin Levrone EAA

29.90
Wissen
Meer bekijken
Kevin Levrone Anabolic Iso Whey

Kevin Levrone Anabolic Iso Whey

34.9064.90
Wissen
Meer bekijken
LEVRONE Levro Whey Supreme 908 Gram

LEVRONE Levro Whey Supreme 908gram

22.50
Wissen
Meer bekijken
Scitec Nutrition Plant Protein 900 Grams

Scitec Nutrition Plant Protein 900 Grams

19.90
Wissen
Meer bekijken
FA Performance Line Gold Whey Protein Isolate

FA Performance Line Gold Whey Protein Isolate

28.9057.90
Wissen
Meer bekijken

Kevin Levrone Amino Surge

34.90
Wissen
Meer bekijken